Ponad 10 lat doświadczenia w produkcji oświetlenia solarnego.rebacca@litelsolar.com
+86 20 36028881

Przed świętami Bożego Narodzenia wykorzystaliśmy energię słoneczną do oświetlenia naszego ogrodu. Zdecydowaliśmy się na zakup reflektora solarnego LED Malibu 6,5, aby oszczędzać energię i uczynić go bardziej przyjaznym dla środowiska.
Poszliśmy do Louisa i kupiliśmy zestaw Meibao 6. -
1/2 "Lampa krajobrazowa z reflektorem słonecznym".
Ten produkt solarny jest wyposażony w panel słoneczny i trzy diody elektroluminescencyjne (LED).
Reflektor, śruba niezbędna do przymocowania go do drewnianej powierzchni i duża liczba przewodów do podłączenia lampy do panelu słonecznego.
Postanowiliśmy umieścić je na tylnym ganku, aby zwiększyć widoczność i bezpieczeństwo.
Mój mąż twierdzi, że instalacja jest łatwa.
Lampy solarne LED są wyposażone w akumulatory i łatwe w montażu.
Mój mąż miał jednak pewne trudności z dokręceniem śruby na panelu słonecznym, w związku z czym panel miał tendencję do przesuwania się pod niepożądanym kątem.
Niemniej jednak panele słoneczne ładują akumulatory w ciągu dnia, a światła LED włączają się na czas.
Lampa solarna LED: nieaktywna, ale skuteczna. Światło emitowane przez reflektory solarne LED jest lekko ciemno-jasnoniebieskie.
Nie jest zbyt jasne, ale wystarczająco, aby oświetlić nasz mały taras.
Bardzo podoba mi się ta funkcja, dzięki której światła włączają się automatycznie nocą i wyłączają automatycznie, gdy rano wzejdzie słońce.
W lampie było sporo lin, ale żadna nie wystawała, bo mąż je związał i przypiął szpilką pod osłoną tarasu.
Cieszę się, że możemy to zrobić, jeśli chcemy, aby diody LED były od siebie oddalone.
Właściwie, zdecydowaliśmy się je połączyć.
Tak czy inaczej, wydają się być wszechstronne.
Z biegiem czasu wydajność lamp solarnych jest całkiem dobra.
Jednak baterie zdają się z czasem tracić moc, przez co światło staje się słabsze.
Aby uzyskać najlepsze rezultaty, konieczna może być wymiana baterii raz w roku.
Wysokiej jakości oświetlenie LED zasilane energią słoneczną może pomóc Ci zaoszczędzić pieniądze. Cena tych lamp LED zasilanych energią słoneczną wynosi zaledwie 34,95 USD za opakowanie.
Jeśli chcesz, możesz kupić kilka pakietów i zainstalować każdy po kolei.
To rozwiązanie jest zgodne z naszymi potrzebami, ponieważ nie chcemy wydawać zbyt dużo pieniędzy na duży zestaw do instalacji paneli słonecznych, którego montaż będzie trudny.
Daje nam to również szansę wypróbowania oświetlenia solarnego bez konieczności dokonywania dużych inwestycji.
Planujemy kupić więcej reflektorów LED i zamontować je przed domem.
Moim zdaniem te lampy solarne są dobrą inwestycją.
Reflektory solarne zapewniają światło w naszych domach przez wiele miesięcy bez żadnych dodatkowych kosztów.
Minął prawie rok, a rozwój lamp LED i akumulatorów nadal jest na wysokim poziomie.
Nie wykazują oznak konieczności wymiany.
Szybkie linki
Skontaktuj się z nami
Lepszy dotyk, lepszy biznes
Skontaktuj się z działem sprzedaży w Litel Technology
+86 20 3602 8881